Välkommen!

Hej och välkommen till mitt lilla krypin!
Jag tar emot beställningar på tack kort, födelsedagar, inbjudningar m.m
Det är din fantasi som sätter stopp till vem man vill skicka ett kort till! =)
Jag skickar korten hem till dig i skyddad cellofankuvert! Som du sen även kan skicka kortet i!
Maila mig vid intresse på scrapanniis@gmail.com

Kram Anna

måndag 14 mars 2011

Tävling hos Inas kort och scrap!

Inas kort och scrap är det just nu en tävling med följande "regler"

Dags för en ny månadstävling och den här gånger utmanar vi er på ”tre-i-rad”!

Du väljer en rad i fältet nedan, du kan välja lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Du kommer då att få tre kategorier som du ska samla på ett alster. Givetvis får du använda dig utav fler saker än just det som din rad innehåller.

Vi vill även att du ska inspireras utav våren till exempel genom färger, former, texter eller precis vad du vill men tror du att det är otydligt så får du gärna skicka med en förklaring! 






Jag valde nedersta raden "Rivet band & Färglagt" men det blev även blommor och stämplad text...

Jag utgick från de färger som jag tycker hör våren till och använde mig utav spillbitar så tyvärr vet jag inte var det blommiga pappret kommer ifrån.. det blåa är ifrån ett Creative Club paket...
Stämplarna är ifrån Bildmålarna och jag tycker de är så otroligt söta, blir nog fler kort med dom!
Lite band, blommor, brads och knappar så blev resultatet så här =)


Lite mulet väder idag men vi får hoppas på en soligare vecka!!
Kram Anna

söndag 13 mars 2011

Vintage tävling hos En Liten Butik...

Jag trodde aldrig att jag skulle scrappa något i direkt vintagestil... men idag så blev det ett litet kort till
En Liten Butik´s tävling i tema Vintage!

Jag tycker ju om färg otroligt mkt men måste säga att jag blev nöjd med kortet ändå ;o)

Jag har använt ett papper från primas "shabby chic collection" Morning Poetry
och sen är det gamla bibelblad en tjej som jag fick skickat hem på ett kort en gång (återvinning!?)
massa vackra blommor en guldklocka från Marie på Svensk scrapbooking...
Spetsen kommer från min svärmors gömmor och pärlorna från en juldekoration från IKEA... jaa det blev verkligen att återanvända gamla saker ;o)


Kram Anna

På dopdagen...

En vän till mig bad om ett dop kort tills nästa lördag och frågade om jag hann göra ett eller hade ett klart... jag hade ett klart men tänkte att det kunde vara skoj att göra ett nytt och samtidigt vara med i Svensk scrapbooking´s Månadsutmaning.. skiss för kort!

Skissen såg ut så här...


Jag använde mig av blått CS och sen Baby papper som jag köpt i Norge som var i ett paket för att scrappa BABY album... mitt första scrap paket =)
kantstansen är från Martha Stewart och blommorna har jag köpt av en tjej på svensk scrapbooking så även stmämpeln med babyskorna!
Du vet väl om att du är värdefull är från ROX stamps.

Det är inte helt klart då jag ska skriva inuti kortet också men det får bli till veckan! =)

Marstävling hos ScrappTorget!!

En härlig vårlig tävling är det just nu hos ScrappTorget i samarbete med Apidae/Sykompaniet

Så här låter tävlingsreglerna:

"Den här gången tänkte vi utmana er med en kombinationstävling där du ska SY och använda PASTELL-färger på ditt alster! Det är fritt att skapa vad du vill: layout, kort, altrat, tags/bokmärken eller minialbum men du måste alltså SY – för hand, maskin eller till och med ritade stygn OCH använda PASTELLFÄRGER (ljusgul, ljusgrön, ljusblå, ljusrosa, ljuslila, det finns säkert fler som du kan komma på) det är okay att använda biege/svart/vitt och kraft på ditt alster. Det passar ju alldeles utmärkt så här när våren är på frammarsh!"

Jag tyckte detta var en helt underbar tävling och satte igång att göra ett kort till Sanna som fyller 5 i maj (det gäller att vara i god tid) ;o)
Det blev ett "Tri shutter card" som jag hittade en tutorial hos Skrotboken

Jag valde den söta Magnolia stämpeln då Sanna är vår lilla prinsessa och älskar rosa och blommor... vem gör inte det?

Jag sydde fast en knapp och målade sy stygn som var ett av kraven i tävlingen... Jag har änvänt papper från en tidning som min mamma köpte till mig i Norge.
Söta vackra blommor och såklart en fjäril passar lilla Sanna.

Jag fäste ett band på baksidan för att kunna knyta ihop hela kortet, använde min QC ballongdies för att skriva vem som gjort kortet...

Hoppas att ni haft en bra helg och att solen skiner lite mer till veckan!
Kram Anna

torsdag 10 mars 2011

Tävling hos Pojjos!

Pojjos har en tävling där du ska använda minst tre blommor i ditt kort alster eller LO, jag valde ett kort då Emils gudmor fyller år snart... så det blev en liten speciell vikning på kortet med en ficka i...
Grodan visar hur du gör mappkortet!

första gången jag vikt ett kort på icke "traditionellt sätt" det lär bli fler annorlunda vikningar då det var mkt roligare!

Ännu ett lila kort.. hmm det kanske är det jag tycker om ändå.. även om jag säger att det inte är det så lyckas det bli lila ändå! =)

Jag höll ihop kortet med två satinband som är fäst fram och bak...lite spets på kanten å såklart Tilda stämpeln passade perfekt till henne då hon älskar att shoppa!



Kika in en hos pojjo hon gör massa fina saker!

Kram Anna

lördag 5 mars 2011

Grattis Mamma!!

Idag fyller min kära mamma år å vi ska fira henne med grillkväll å tårta! =)
Hon och pappa ska gå på galenskaparna först så just nu passar vi min hund som dom tagit över efter mig.. hmm det brukar ju bli så att föräldrarna tar över barnens djur..! ;o)

Jag har gjort en tavla till min mamma på Saga vår hund som jag hoppas att hon tycker om.. så här blev den!


Sen så blev det såklart ett grattis kort också med lite nyköpta papper (som jag glömt av vart ifrån...) lite vackra band och så vek jag ett skelett blad och satte dit vackra rosor med lite glitterlim på!
Tilda med paket är ju så söt också och passar ju till både jul bröllop och födelsedagskort! En prisvärd stämpel!!

Jag har nog bestämt mig för at sälja korten imorgon på marknaden för 30:- och ta 3 för 80:-   det är så svårt att veta vad folk vill betala för korten.... de lite mer avancerade korten blir ju såklart dyrare.. men om man ska på bröllop så kanske det inte gör något att kortet är lite dyrare då det även blir som en vacker gåva!?

Jag har en omröstning här till höger--------->>
om hur mkt man är villig att betala för ett kort? Det är lite luddigt då det kan vara allt från ett enkelt kort till ett mer avancerat... men ni får gärna svara om ni vill! Så jag inte tar över priser ;o)
Skriv gärna en kommentar på vad ni skulle ge för ett enklare mot ett lite mer avancerat....
(Ni är ju ändå minst 25 läsare per dag så någon kan väl lämna ett litet tass avtryck) ;o)

Visst är det inte underbart med solen som lyser idag? Nu väntar vi bara på att Emil ska vakna så ska vi ta oss en promenad! =)
Fortsatt trevlig helg!!
Kram Anna

fredag 4 mars 2011

Stämpelgården läggs ner..

Sen en vecka tillbaka har det vart rea på stämpelgården med 50% då de ska tyvärr stänga!
Jag hade lagt en beställning på lite saker å fick väl det mesta förutom lite cardstock!
Jag fick hem mitt album för att sätta LO i och även en Martha Stewart punch med hjärtan... jätte söt så jag fick gjort ett sista kort jag kan ta med mig tills på söndag...
Blir nog inte så mkt pysslande i helgen då min mor fyller år och att vi då ska ha barnmarknad på söndag!

men av lite spillpapper (har en egen utmaning för mig själv att använda upp det så mkt som möjligt innan jag använder nytt....) blev det ett lila kort med en söt Magnolia stämpel.
Jag embossade "Ett stort grattis" med magnolias silver pulver... det blir väldigt snyggt.. borde använda embossing mer...
såg någon som embossa på chipboards...
hmm det kanske man skulle göra, har ju massor utav prinsess kronor... kanske får göra en tavla till Lisa´s rum.. som fortfarande inte är målat, jag kan bara skylla på mig själv! ;o)

Nog med svammel ifrån mig här kommer en bild på kortet i alla fall!
Än en gång TREVLIG HELG! =)
Kram Anna

torsdag 3 mars 2011

suck...

Nu kommer en sån här oväsentlig uppdatering... lite svammel från en trött tvåbarnsmor som blir lite irriterad ibland.. haha jaa ganska ofta.. men om alla tänkt som mej så hade vi sluppit mitt rödhåriga humör ;o)

Tycker bara det är fruktansvärt tråkigt när man inte länkar till någons blogg när man använder dess bilder och även deras ideér! Alla vill väl veta vem som gjort det och den som gjort det vill väl ändå inte att någon annan ska få "äran" för något man gjort?

Har läst lite bloggar på sista tiden som inte länkar och blir så ledsen för de personer vars material ligger ute på andras bloggar!

Usch! Kände för att skriva av mej lite.. haha nu känns allt bättre! Idag ska vi göra semlor på Öppna förskolan så det är dags att väcka minstingen så vi kan brumma iväg!
Ha en underbar helg alla å imorgon kommer bilder på min mors alster och födelsedags kort!
Åhh imorn ska vi grilla!! Det är gott! Skönt att ha grillsäsong året runt! ;o)

Kram Anna

Förvarings tips!

Igår lovade jag bilder på pappersförvaringen från Ullared... här kommer det lite bilder... de finns på pysselavdelning efter elektronik för 29.50:- Kanon pris!!






sen har jag läst ett förvaringstips på svenskscrapbooking´s forum för dina papper... man tar två stycken utav IKEA´s billiga pappersförvaring FLYT (5st för 19:-) och tar bort kortändan, för att sen limma ihop dom till rätt storlek! Kanon bra och billigt då de oftast är rätt dyrt med förvaring till 30x30
 papper! Här kommer en bild på min pappersförvaring! Hoppas ni förstod hur jag menade!

Kram Anna

onsdag 2 mars 2011

Ullared...

har jag varit på idag.. å köpte massor utav barnkläder... var förbi "scrapbooking" hörnan men hitta inte så mkt roligt mer än lite fästkuddar och fotoalbum! Tycker att deras saker känns lite tråkiga och passar inte mig i alla fall ;o) däremot vill jag tipsa om deras mappar de har för 29.95:- som man kan ha sina 30x30 papper i ... brukar gå loss på över hundringen i alla fall på andra ställen... ska lägga upp en bild en annan dag!

Jag fick pysslat lite och det blev två kort till på bildmålarnas nya stämplar varav ett blev ett bröllopskort...hmm så nu alla kära vänner får ni se till att gifta er!! Jag vill gå på bröllop!

Åter igen så är det pion designs pysselgummans papper... som är så vackra!


Det andra kortet är gjort på papper som jag fick med i en utav scrapbooking tidningarna jag fick utav min mamma, som fyller år på lördag! Då kommer hon hit på lite mat å ska få en liten överraskning jag scrappat.. så på söndag så dyker nog hennes kort och altret upp här...
Så nu är det dags för sängen!
Kram Anna

tisdag 1 mars 2011

mera kort...

Härom kvällen fick jag gjort två kort som jag aldrig fick bloggat om... helgerna räcker inte till för att blogga också.. vill umgås mer med min familj då! =)
Här är i alla fall det första kortet... dessa stämplar jag använt är från Sugar Nellie som jag har fyndat från svenskscrapbooking.se


Detta blev enkelt men jag är väldigt nöjd med det!

Kram Anna

tisdag...

Tisdagar för mig är nog den tråkigaste på veckan.. då är det inget dagis för Emil (han behöver aktiveras) och ingen öppna förskolan... har man tur kommer det förbi en söt mamma och dricker en kopp kaffe! ;o) Igår när jag var själv hemma och barnen äntligen somnat så han jag med att pyssla två kort med mina nya bildmålar stämplar!

Det första kortet blev lite mindre och väldigt enkelt men stämpeln talar ju lite för sig själv =)
Sen blev det ett lila kort... det är inte ofta jag använder den färgen men det blev riktigt bra om jag får säga det själv.. =)


Hoppas att ni får en bra tisdag! 
Kram Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Söta små ord....

Etiketter

kort (17) Tävling (8) Svammel... (3) SÄLJES (1)